KAMINA NOOOOOOOOOOOO!!!!

Jag har börjat titta på Tengen Toppa Gurren Lagann! JAg trodde inte jag skulle tycka så mycket om den för jag brukar inte gilla mecha-anime men jag gillar TTGL skarpt! Mest tycker jag om Viral och Kamina och jag såg nyss episod 8, det var typ det sorgligaste jag sett någonsin!!!! Jag har ju tittat på andra animes (?) då karaktärer dött men det här kom verkligen som en chock. Anyway, efter episod 14 verkar det som att mina avsnitt är utan subtitles och trots 50 japanska lektioner kan jag inte se på anime utan text. så jag fick ladda ned en ny torrent, därför är jag gurren lagann-fattig ett par dagar... det känns tungt.

 R.I.P

SISTA JAPANSKAN

Idag var jag på min sista japanskalektion. Efter 2,5 år... 5 terminer... 50 lektioner... och några tilläggslektioner av okänt antal... är det slut.

Det känns jättesorgligt. Vi tog iallafall fina gruppbilder på varandra och vår lärare Shoko delade ut grönt te-godis som ser ut som mnms men med grönt te-smak istället för choklad. Det var suuupergott (jag sparade såklart en bit till dej Moa)! Tack Shoko!!! Efter lektionen gick jag Tora, Filippa och Freja och åt Pizza. Min Pizza var tyvärr jätteäcklig.

Övriga nyheter om mitt utbytesår:
På Söndag (10/5 -09) ska jag på informationsmöte mellan 13:30 och 17:30! phuuuu! då ska jag få veta massa saker!
Utöver det vet jag att dom håller på och beställer min biljett i detta nu och jag ska åka någon gång i början av augusti.



Mata ne  -Enyoj


RSS 2.0